Tudi letos smo bili gostitelji tokrat že 31. državnega tekmovanja v logiki, ki je potekalo na naši šoli v soboto, 22. 10. 2016. V reševanju nalog se je pomerilo 143 učencev od 7. do 9. razreda.

Na uradnem sprejemu ob 9.00 uri, ki je bil v avli šole, so tekmovalce in njihove mentorje pozdravili pomočnica ravnatelja OŠ Domžale ga. Mateja Chvatal in letošnji organizator tekmovanja, učitelj g. Robert Čuk.

Program je vodila učenka devetega razreda Hana Glumac, ki je bila tudi tekmovalka. Program sta popestrili dve glasbeni točki. Najprej nas je na klavirju pozdravil Jakob Žvab. Kasneje v programu pa so nam skladbo Dan ljubezni zaigrali Val in Nik Milek ter Jakob Žvab pod mentorstvom učitelja glasbe Marka Horvata.

Po kratkem programu so učenci pristopili k reševanju nalog iz logike. Vsakega učenca je na mizi čakalo majhna vrečka s priložnostnimi darilci, za kar se zahvaljujemo sponzorjem, ki so naši prošnji prisluhnili ter tako razveselili tekmovalce in njihove mentorje.

Po zaključku je učence in mentorje čakala pogostitev, ki je brez naših dobaviteljev vsekakor ne bi mogli izvesti.

Zato se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali z nami in nam tudi pomagali, tako z govornim nastopom kot tudi v obliki materiala (priložnostna darilca) in živil.

(Skupno 388 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost