Spoštovani starši, drage učenke in  učenci,

po novem letu smo zopet sedli v šolske klopi. Upamo, da ste lepo praznovali in da so vas pod smrečico presenetila lepa darila.

Kot vsi starši vemo, je včasih igrač doma kar preveč, v  oddelkih podaljšanega bivanja (v nadaljevanju: OPB) pa se že nekaj časa spopadamo s pomanjkanjem igrač za igro vključenih otrok. Naš OPB obiskuje skoraj 300 otrok, zato je vedno na voljo premalo igrač, hkrati pa se hitro obrabijo.

Zato vas prosimo, da doma pobrskate med igračami, s katerimi se ne igrate več, in jih podarite oddelkom OPB-ja, da bo otrokom čas hitreje minil. Učiteljice, učitelji, učenke in učenci bi bili veseli starosti primernih in kakovostnih igrač.

 

Zbiramo:

  • didaktične igrače (npr. igra spomin, sestavljanke ipd.)
  • družabne igre (npr. človek ne jezi se, šah, karte enka ipd.)
  • konstruktorske igrače (npr. kocke lego ipd.)
  • športne pripomočke, primerne za igro zunaj (npr. različne žoge, kolebnice, gumitvist )

Podarjene igrače morajo biti:

  • namenjene starosti 6-9 let,
  • cele in nepoškodovane ter
  • čiste.

Zaradi vzdrževanja higiene in starosti otrok, vključenih v OPB, plišaste igrače niso primerne.

Igrače zbiramo od 15. do 31. januarja 2018, oddate pa jih razrednikom. Prosimo, da igrače prinesete v podpisanih vrečkah (ime, priimek in razred otroka).

Dragi starši, s podarjenimi igračami se bodo igrali vaši otroci. Dragi učenci in učenke, z igračami se boste igrali vi sami, vaše sestrice, bratci ali prijateljice in prijatelji, zato vas prosimo, da podarite resnično samo primerne igrače, s kakršnimi bi se z veseljem igrali tudi sami.

Pokvarjene, umazane in neprimerne igrače bomo žal prisiljeni zavračati takoj ali pa jih bomo vrnili po skupnem pregledu igrač tistemu učencu, ki jih je prinesel.

Cenimo vaše sodelovanje in se vam iskreno zahvaljujemo!

Člani Šolskega sklada

(Skupno 393 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost