V petek, 8. 1. 2016 bomo imeli MEPI pohod na Sv. Mohor.

Za pestrejši začetek novega leta se bomo na pohod odpravili ob 18. uri s parkirišča pri Gradiškem jezeru, noč preživeli v domu na Sv. Mohorju in se vrnili v civilizacijo šele naslednje dopoldne okrog 12. ure.

Upamo seveda, da nas bo sneg do petka zvečer še čakal, zato je nujna nepremočljiva in nedrseča obutev. Potrebujete čelno svetilko (če boste želeli videti kod hodite ), dobrodošle so tudi pohodne palice. Med nujno opremo sodijo tudi topla oblačila, spalna vreča, oblačila za preobleči, obutev za v dom.

Skrb za hrano in pijačo je tudi na vaših plečih! Torej: zvečer si boste morali sami skuhati topel obrok in za seboj pomiti in pospraviti posodo. Ne pozabite na hrano za zajtrk, da boste imeli zadosti moči za hojo.

Ker je malce težko vso opremo, hrano, obleko nositi v vrečkah, je koristno, če je nahrbtnik zadosti velik.

Cena prenočišča v lepo urejenem in toplem domu je 7,5 €.

Dragi Mepijevci, bodite prijazni do vaših staršev, da vas bodo v petek pripeljali na parkirišče pri Gradiškem jezeru in vas v soboto tja tudi prišli iskat.

PODPISANE PRIJAVNICE PRINESITE V ČETRTEK, 7. 1. 2016 MED GLAVNIM ODMOROM V PISARNO SVETOVALNE SLUŽBE. Takrat bo hkrati tudi sestanek pred pohodom.

OBVESTILO Sv. Mohor

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost