Za nami je naporen, a zelo prijeten teden, ki smo ga z učenci 7.a in 7.i preživeli v CŠOD Radenci tik ob reki Kolpi. Z nami pa so bivali tudi učenci 7. razredov OŠ Martina Krpana iz ljubljanskih Fužin.

Vsak dan je bil nekaj posebnega in prav nič dolgočasen. Že v ponedeljek nas je, takoj po dolgi poti skozi Ribnico, Kočevje in Stari trg ob Kolpi, čakal pohod na Radensko steno. Tudi ostale dni smo se še veliko sprehajali, tekli po okolici, obiskali smo jamo Kobiljačo, se vozili s kolesi, raziskovali živali in življenje v reki, bili ves čas v stiku z domačini, izdelovali prave belokrajnske pisanice in spekli okusno pogačo. Učence pa je zelo navduševal tudi prosti čas in spoznavanje novih prijateljev. Zadnji dan pa smo se na poti domov ustavili še v Krajinskem parku Lahinja v Beli krajini, kjer smo poslušali zanimivo pripoved o življenju ob Lahinji, si ogledali mlin in žago na vodni pogon in se preko Žuzemberka vrnili domov.
V domu je lepo poskrbljeno za pestrost programa pa tudi hrana je zares okusna in raznolika. Teden je minil kot bi mignil, med učenci so se spletle nove prijateljske vezi, tudi kakšne simpatije, spoznali so mnogo novih in uporabnih znanj in veščin, zagotovo pa bo ta šola v naravi vsem ostala v lepem spominu.
20. 4. 2018

19. 4. 2018

18. 4. 2018

17. 4. 2018

16. 4. 2018

(Skupno 739 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost