Predstavniki skupnosti učencev šole (SUŠ) smo stopnice naše šole opremili z motivacijskimi napisi. Na sestanku učencev smo najprej sami sestavili, nato pa izbrali motivacijske napise, za katere smo menili, da bodo učence naše šole pozitivno motivirali. Naš izbor se je na koncu skrčil na naslednjih dvanajst napisov: ZMOREŠ, VERJEMI VASE, NASMEHNI SE, POGLEJ NA SVETLO STRAN, SPODBUJAJ DRUGE, NIKOLI NE OBUPAJ, NIKOLI NISI SAM, BODI, KAR SI, ŽIVI SVOJE SANJE, BODI KREATIVEN, ZBUDI SE in IMEJ SE RAD.

V letošnjem šolskem letu smo tako SUŠ-evci izvedli zelo odmevno akcijo Moj veliki prijatelj (sodelovanje med prvo- in devetošolci), učno pomoč učencev učencem, na povabilo podpredsednice državnega zbora Tine Heferle smo obiskali državni zbor, z našimi mislimi pa je opremljena tudi njena poslanska pisarna v Domžalah, ob dnevu pozdrava smo učence preko ozvočenja pozdravili v vseh maternih jezikih učencev naše šole, stopnice naše šole pa opremili s pozdravi v teh jezikih, čakamo pa še, da bodo na naš predlog tla naše šole opremili s tremi talnimi nalepkami (ristanc, twister), s katerimi si bomo krajšali odmore.

Učenci so se kot vsako leto udeležili šolskega in medobčinskega parlamenta, zaradi izredne angažiranosti pa so se letos Ajda Vodnjov, Matic Gorenc in Lev Glumac udeležili še regijskega parlamenta, Ajda Vodnjov in Matic Gorenc pa še državnega.

 

SUŠ-evci in mentorice Jasna Zorenč, Petra Zupančič in Tanja Marčič

(Skupno 623 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost